“Fridays For Future Sant Cugat” lluita cada divendres contra el canvi climàtic

03/05/2019 – REDACCIÓ /

Fa tres mesos que un grup d’estudiants de Secundària es manifesten pels carrers de Sant Cugat per demanar als governs que aturin les emissions de CO2.

Publicitat

Cada divendres a 2/4 de 6 de la tarda es concentren a la plaça de l’estació, la Plaça Lluís Millet, i avancen en manifestació fins a la Plaça de la Vila, davant de l’ajuntament. Allà llegeixen un manifest exigint als governants de tot el món que deixin de contaminar el Planeta amb gasos contaminants.

Elsa, representant de Fridays For Future Sant Cugat, anima a tots els joves de la ciutat a sumar-se a la iniciativa.

Fridays For Future Sant Cugat forma part d’una iniciativa global impulsada per la jove activista sueca de 16 anys Greta Thunberg. Una noia de Suècia que cada divendres es planta davant del Parlament del seu país des del passat mes d’agost per reclamar mesures urgents contra el canvi climàtic.

Publicitat

Thunberg va pronunciar aquestes paraules a la Cimera per al Clima de Katowice, a Polònia, el passat mes de desembre. Unes paraules que van animar als joves de tot el món a fer el mateix que ella. Concentrar-se davant dels seus ajuntaments per aconseguir revertir els efectes del canvi climàtic.

Feu un comentari