Fridays For Future Sant Cugat continua la seva lluita i anima a reivindicar des dels balcons

30/04/2020 – REDACCIÓ /

El moviment estudiantil contra el canvi climàtic ‘Fridays for Future Sant Cugat’ vol seguir lluitant pel planeta i reivindicant durant aquest confinament. Per aquest motiu han convocat a tots els ciutadans i ciutadanes de Sant Cugat als seus balcons cada divendres a les 21h. L’objectiu és dur a terme una manifestació de llums i ombres com la que ja es va realitzar internacionalment però aquest cop “hi afegirem els nostres càntics“, han explicat a través de les xarxes socials.

Publicitat

Els joves asseguren que tot i el confinament la seva acció no s’atura: “No aturarem mai les nostres reivindicacions, les propostes, les accions, les exigències i el nostre missatge per tota la ciutadania de Sant Cugat“.

L’acció que proposen consisteix en sortir al balcó cada divendres a les 21h i fer una manifestació mitjançant llums i ombres dels cartells que cadascú pot fer des de casa. També proposen cridar lemes que faran circular per les seves xarxes socials.

Publicitat

El moviment estudiantil ‘Fridays for Future’ contra el canvi climàtic considera que el confinament pel coronavirus està fent “obrir els ulls” a la ciutadania sobre el fet que “es pot viure consumint i viatjant menys. L’entitat inspirada en l’activista sueca Greta Thunberg ha traslladat la seva lluita a internet amb seminaris amb experts, participant els divendres en la iniciativa #ClimateStrikeOnline de publicar fotos a les xarxes socials i pensant noves estratègies de futur.

fridays-for-future-santcugat-febrer-2020
Manifestació de ‘Fridays for Future’ a Sant Cugat fa uns mesos


Feu un comentari