Fins a 4 conductors d’autobusos urbans han estat de baixa per coronavirus

07/04/2020 – REDACCIÓ /

La crisi del coronavirus també ha afectat la demanada de transport públic urbà i aquesta ha caigut de manera notable, concretament un 96% menys d’usuaris. El dilluns 6 d’abril 208 persones van agafar els autobusos urbans mentre que el dilluns 16 de març, primer dia d’estat d’alarma, van ser 536.

A la vegada d’ençà que es va activar l’estat d’alarma el dilluns 16 de març fins ara s’ha produït un 48% de reducció en les línies d’autobús de la ciutat i un 66% menys de vehicles, és a dir, que en situació normal circulen 32 autobusos i amb la crisi del coronavirus 11.

Publicitat

Pel que fa als conductors també hi ha hagut una reducció, de 52 conductors el 16 de març a menys de la meitat, 21, el dilluns 6 d’abril.

En total, des que es va iniciar l’estat d’alarma fins a 4 conductors han hagut d’agafar la baixa per coronavirus. Actualment no hi ha cap treballador de baixa per coronavirus.

Des de l’1 d’abril, l’Ajuntament va establir que durant l’estat d’alarma els horaris dels autobusos urbans passaran a ser els mateixos que els del cap de setmana i festius i per tant modifica la freqüència de pas del servei.

Publicitat

transport-urba-santcugat

Feu un comentari