Ferrocarrils realitza treballs de millora de la senyalització a l’estació de Sant Cugat

(18/01/2022 – Redacció)  

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) realitzarà treballs de millora de la senyalització ferroviària a les vies de l’estació de Sant Cugat el cap de setmana del 22 i el 23 de gener. L’actuació consistirà en instal·lar la senyalització necessària per fer possible, un cop arribin els 15 nous trens, l’ampliació de l’oferta a la línia Barcelona-Vallès amb un tren cada 5 minuts a Terrassa i a Sabadell i cada 2,5 minuts a Sant Cugat, en l’hora punta.

Publicitat

Per tal de minimitzar l’afectació d’aquests treballs en el servei d’FGC aquests es faran en horari nocturn i durant el diumenge, períodes en què la demanda a les línies de Ferrocarrils és menor i per tant es minimitza l’afectació a les persones usuàries.

D’aquesta manera, l’actuació es farà a partir de les 22 hores del dissabte dia 22 de gener fins a la finalització del servei del diumenge 23 de gener. Durant aquestes hores, les persones usuàries que vulguin fer el trajecte entre les estacions de Valldoreix i Hospital General, i entre les estacions de Valldoreix i Volpelleres, disposaran d’un servei d’autobús substitutori que substituirà el servei de trens.

Publicitat