Es presenta la Fundació Salut Plus d’atenció psicosocial a la persona amb malalties cròniques

17/05/2019 – REDACCIÓ /

Dimecres es va presentar a la ciutat la nova Fundació Salut Plus, que centra la seva activitat en l’atenció psicosocial a les persones amb malalties cròniques. En el marc immillorable del Claustre del Monestir, unes 250 persones van assistir a aquest acte que va comptar amb presentació de la periodista Laura Pou i la presència de l’alcaldessa de Sant Cugat.

Publicitat

Durant l’acte es va presentar el llibre ‘Sóc un pacient crònic’ i es va projectar un vídeo testimonial d’alguns dels pacients als que atè la fundació.

La Fundació Salut Plus és una institució privada, sense ànim de lucre i ubicada a Sant Cugat, que neix per respondre a les necessitats no cobertes de les persones amb malalties cròniques. Té com a objectiu desenvolupar un model d’atenció multidisciplinar centrat en el pacient, que inclou intervencions socials, psicològiques i psiquiàtriques. Juntament amb les finalitats assistencials també hi figuren la promoció de la salut, la prevenció, la formació i l’educació, la docència i la recerca.

Publicitat

Feu un comentari