Es presenta el Club Hoquei Valldoreix, un nou club familiar que neix amb el suport de Sorea

30/06/2020 – REDACCIÓ /

Amb uns mesos de retard per la pandèmia de la COVID-19 (la volien presentar a l’abril durant la Festa de la Primavera de Valldoreix), s’ha presentat aquest dilluns 29 de juny, dia de Sant Pere, el Club Hoquei Valldoreix al Club Esportiu Valldoreix. Una nova entitat per Valldoreix que compta amb el suport de Sorea, la Federació Catalana d’Hoquei, el Club Esportiu Valldoreix i l’Entitat Municipal Descentralitzada (EMD).

Fotografia de la presentació del Club Hoquei Valldoreix d’aquest dilluns 29 de juny

El gerent territorial de Sorea, Josep Maria Montserrat, ha justificat el patrocini d’aquesta nova entitat esportiva perquè sempre estan a prop de l’esport.

Publicitat

Un club familiar per somiar en el futur dels nens

El promotor del Club Hoquei Valldoreix, Lluís Feliu, ha sigut l’encarregat d’iniciar el primer acte públic de l’entitat que es presenta amb el lema “Un somni que creix”. Segons ha explicat Feliu, aquest lema respon al somni col·lectiu de tots els socis del club que volen que els seus fills s’ho passin bé, creixin en valors i s’iniciïn en el món de l’hoquei.

I ha aprofitat per dir unes paraules en record al seu avi Francisco Roe, un dels fundadors del Club Esportiu Valldoreix, entitat que li cedeix les seves instal·lacions.

Entrenaments dilluns i dimecres a la tarda

El club comença oferint formació als nens de 4 a 6 anys en tres categories (escola, prebenjamí i benjamí) amb entrenaments dos dies a la tarda.

Publicitat

Dilluns i dimecres en dos horaris. La categoria Prebenjamí de 17:30  a 18:45 i la categoria Benjamí de 17:30 a 19:00.

El director esportiu de l’entitat, Carlos Tost, ha explicat que l’objectiu de l’entitat és que “els infants s’enamorin de l’hoquei”, en un entorn familiar, proper i tranquil.

Suport de la Federació Catalana d’Hoquei

És un club que neix també amb el suport de la Federació Catalana d’Hoquei, que facilitarà la celebració de partits amistosos.

El President de la Federació Catalana d’Hoquei, Xavier Adell, ha volgut felicitar públicament aquesta iniciativa i ha remarcat el “dia històric” que s’ha viscut.

A les instal·lacions del Club Esportiu Valldoreix

El Club Hoquei Valldoreix comença a caminar a les instal·lacions del Club Esportiu Valldoreix.

El seu president, Joan Carles Pradell, ha presentat les instal·lacions que acullen el club d’hoquei i ha dit que ajudaran en tot el que faci falta.

Amb el suport de l’EMD Valldoreix

Bernat Gisbert, de l’EMD Valldoreix, que ha sigut també una de les persones que ha ajudat a engegar aquest nou club esportiu per Valldoreix, ha explicat el paper que ha jugat la institució per poder impulsar el projecte amb l’objectiu de seguir “situant Valldoreix en l’esfera esportiva”.

El Club Hoquei Valldoreix, que ha nascut aquest 2020, ja té a punt el primer curs de l’escola de formació amb 45 places disponibles. Els interessats es poden inscriure a www.clubhoqueivalldoreix.cat.

Feu un comentari