ERNI creará 100 llocs de feina a Sant Cugat i Barcelona

28/02/2019 – REDACCIÓ /

L’empresa suïssa ERNI, especialitzada en l’enginyeria de software, crearà 100 nous llocs de treball a les seves seus de Barcelona i Sant Cugat en els propers dos anys i consolidarà la seu de la ciutat comtal com la més gran del grup a escala internacional.

ERNI_Sant Cugat
La consellera Àngels Chacón a la reunió amb directius d’ERNI

Així ho ha donat a conèixer la consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, que s’ha reunit aquest dimecres amb directius de la companyia en el marc del Mobile World Congress (MWC) que se celebra aquesta setmana a Barcelona. Els nous 100 treballadors seran perfils qualificats, en la seva majoria enginyers i se sumaran als 220 professionals actuals de l’empresa a Catalunya.

Publicitat

ERNI, que va establir-se a Catalunya l’any 2011 i que compta amb l’assessorament d’ACCIÓ –l’agència per a la competitivitat de l’empresa del Departament d’Empresa i Coneixement-, està dedicada al desenvolupament de software. Està especialitzada en els àmbits de la indústria 4.0, el cotxe autònom i connectat i en dispositius de diagnòstic mèdic i treballa per a empreses multinacionals com Roche Diagnostics o Ficosa. Ara, en aquesta fase d’expansió a Catalunya, ERNI ja ha començat a treballar també en sectors com els dels videojocs o les assegurances.

Actualment compta amb tres instal·lacions a Catalunya, dues a Barcelona i una a Sant Cugat, sumant més de 2.000 m2 de superfície i oficines a Madrid. Fundada l’any 1994 i amb seu central a Zurich (Suïssa), disposa actualment de 15 oficines arreu del món i més de 650 treballadors en set països.

Publicitat

Feu un comentari