ERC-MES organitza l’acte central de campanya al Celler Cooperatiu

22/05/2019 – REDACCIÓ /

Aquest divendres la coalició ERC-MES va organitzar l’acte central de les municipals al Celler Cooperatiu per presentar la seva candidata, Mireia Ingla i la seva llista. Una llista que va qualificar com a guanyadora.

Publicitat

L’alcaldable per Esquerra, Mireia Ingla, va explicar també que treballarà per una ciutat on les persones estiguin en el centre.

Va posar en valor l’interès de la seva formació per les persones de Sant Cugat més enllà del model de ciutat.

Pel que fa als temes del programa electoral, la candidata va recordar el problema de l’habitatge a la ciutat.

Publicitat

I va repassar altres temes importants de la candidatura com la seguretat i la gestió de l’ajuntament.

Va acabar el seu discurs manifestant el seu desig per guanyar a les municipals de Sant Cugat per dedicar la victòria a Raül Romeva, en presó preventiva pels fets de l’1 d’Octubre.

Raül Romeva va participar a l’acte en un vídeo enregistrat a Soto del Real on va agrair la implicació en el projecte d’Esquerra a la ciutat a totes les persones que hi han treballat. Va tenir aquestes paraules al costat del president del partit, Oriol Junqueras, també empresonat, que també va parlar a la militància i simpatitzants.

Després de Mireia Ingla va ser el torn d’Alba Gordó, l’encarregada de defensar les polítiques de joventut d’Esquerra Republicana MES.

L’acte també va comptar amb la santcugatenca Diana Riba, número 2 del partit al Parlament Europeu i dona de Raül Romeva, Jon Iñarritu, d’EH Bildu i el vicepresident de la Generalitat, Pere Aragonès.

Tant Diana Riba com Pere Aragonès van expressar la necessitat de canvi a la ciutat.

ERC-MES és una de les 12 candidatures que es presenten a les eleccions del 26 de maig.

Feu un comentari