Empresonen un lladre de Sant Cugat per robar cases i 350 euros d’una benzinera

28/05/2019 – REDACCIÓ /

El dissabte 25 de maig el Jutjat en funcions de guàrdia de Terrassa va decretar  l’ingrés a presó d’un lladre detingut de Sant Cugat, amb antecedents per delictes de diversa índole.

lladre-santcugat-empresonat-benzinera
Imatges de les càmeres de seguretat de la benzinera

Mossos d’Esquadra de la comissaria de Terrassa van detenir el 23 de maig un home de 33 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Sant Cugat, per un robatori amb força en un pis del barri de Torrebonica de Terrassa ( Vallès Occidental).

Publicitat

Els fets van succeir pels volts de les 10:00 hores del mateix dijous 23 de maig, quan els agents realitzaven tasques de patrullatge preventiu de robatoris a interior de domicilis. Van ser alertats conforme el propietari d’un pis al carrer Mura havia sentit que algú manipulava la porta del seu domicili mentre ell es trobava a l’interior. L’home va relatar als policies que el lladre, en adonar-se’n que hi havia gent al pis, havia marxat.

Els agents van iniciar un dispositiu de recerca que va donar els seus fruits pocs minuts després i molt a prop del lloc dels fets, al carrer Sierra Nevada. El lladre portava a sobre dues motxilles plenes d’objectes susceptibles de servir per forçar portes com guants, navalles, tornavisos, una lot, un cúter…  així com altres objectes que podien ser part d’un botí com carregadors de telèfons, auriculars i dues targetes de crèdit.

lladre-santcugat-empresonat
Material incautat pels mossos

Les gestions fetes al mateix lloc van demostrar que aquelles targetes havien estat sostretes en un altre pis violentat la nit anterior al barri de Torrebonica, per aquest motiu l’home va ser detingut.

Publicitat

Es dona la circumstància que agents de la Unitat d’Investigació de la mateixa comissaria de Terrassa estaven investigant un robatori violent a una benzinera del municipi del passat 18 de maig a l’Avinguda Vallès i gràcies a les imatges de les càmeres de seguretat van demostrar que el lladre detingut pel robatori al pis havia comès també el robatori de la benzinera, d’on es va emportar un total de 350 euros.

Feu un comentari