Els veïns de la carretera de Vallvidrera denuncien que la seguretat en aquesta via ha empitjorat amb el rodatge de Liam Neeson(11/11/2021 – Redacció)  

Els veïns i veïnes de la carretera de Vallvidrera a la Floresta fa anys que reclamen millores en aquesta via, entre elles la instal·lació de llums o l’adequació de les voreres. Ara amb el rodatge de la nova pel·lícula de Liam Neeson en una casa de la carretera de Vallvidrera han vist com la seguretat en aquesta carretera ha empitjorat.

 

 

Publicitat


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Material pel rodatge de la pel·lícula de Liam Neeson a la carretera de Vallvidrera a la Floresta

 

Els veïns es queixen de què l’ajuntament no els ha tingut en compte a l’hora de donar els permisos per rodar a la productora i que s’ha prioritzat la gravació abans que la seguretat dels residents. A més diuen que tenen problemes per aparcar a prop de casa seva.

La falta de seguretat en aquesta via ve de lluny i fa anys que porten denunciant aquesta situació. Asseguren que la situació dels veïns és límit ja que es tracta d’una via d’entrada sense control de velocitat i amb un semàfor  que fa més d’un any que no funciona. A més no hi ha enllumenat públic, algunes parts de la carretera no tenen voreres  i algunes d’elles estan amb mal estat i són perilloses.

A la nit la situació es complica ja que no hi ha il·luminació i els veïns han de conviure amb animals i amb voreras mal acabades i que suposen un perill ja a més no hi cap tipus de senyalització. Diuen que se senten abandonats pels diferents governs de la ciutat.

També denuncien la indefensió que pateixen pel que fa als robatoris a domicilis ja que hi han hagut diversos casos en habitatges que viuen en aquesta via de la Floresta.