Els sanitaris reben menjar dels comerços de Sant Cugat a través de la iniciativa solidària Health Warriors

19/04/2020 – REDACCIÓ /

El moviment ciutadà Health Warriors  ha difós a les xarxes socials un vídeo on es poden veure professionals sanitaris de l’Hospital General de Catalunya (HGC) agraint les mones de pasqua rebudes fa una setmana. Aquestes mones les van enviar els establiments adherits a aquesta iniciativa ciutadana.

Publicitat

Una proposta solidària que també està enviant menjar als professionals de Mutua Terrassa. Fa uns dies, aquest centre sanitari es va fer ressò a les xarxes socials que uns restaurants de Sant Cugat van enviar el sopar als professionals de guàrdia.

Publicitat

mutua-terrassa-healthwarriors
Fotografia difosa per Mútua Terrassa a les xarxes socials

Aquests establiments van enviar el menjar a través de Health Warriors un moviment ciutadà coordinat pel santcugatenc Nacho Ballesta, que des del 19 de març envia  aliments provinents de donacions de comerços i restaurants als sanitaris que estan lluitant diàriament contra la pandèmia del coronavirus.

Fan arribar el menjar als diferents hospitals del país com els de referència a la nostra ciutat com a mostra de suport envers la feina dels seus professionals.

Els comerços i restaurants que es vulguin sumar a aquesta proposta han d’enviar un correu electrònic a yocolaboro@healthwarriorsbcn.org o a través de les seves xarxes socials, mitjançant un missatge al perfil d’Instagram, al de Twitter o al de Facebook.

Aquesta iniciativa ja supera la xifra dels 80 comerços i restaurants participants, dels quals uns sis són de Sant Cugat i ja ha entregat més de 5.000 racions de menjar als sanitaris.

Podeu veure aquesta entrevista a Nacho Ballesta, de Health Warriors, que ha fet Televisió Sant Cugat.

Feu un comentari