Els Reis d’Orient no arribaran amb helicòpter

(18/11/2021 – Redacció)  

La revista Sant Cugat Magazine explica avui en primícia que Ses Majestats els Reis d’Orient arribaran un any més a Sant Cugat però no ho faran com sempre, és a dir, amb helicòpter. Per un tema de seguretat l’organització i l’Ajuntament han decidit canviar la forma d’arribada dels tres reis. A més la cavalcada d’enguany tampoc començarà en el parc de l’Arborètum sinó que ho farà des del Campament Reial, situat l’any passat al Claustre del Monestir, i acabarà a l’actual Ajuntament, i no a la plaça Barcelona com altres anys. A més el recorregut de la cavalcada es farà per carrers amples i evitant els carrers estrets.

Publicitat

Tampoc hi haurà limitacions d’aforament, tot i que les mesures establertes es regiran per les restriccions del moment. Es tracta d’uns canvis en l’organització d’aquest esdeveniment que arriben per quedar-se i que no són puntuals per la Covid-19.

L’Associació dels Amics dels Veterans i la Penya Regalèssia, encarregats d’organitzar la cavalcada, ha anunciat que tots els nens i nenes que vulguin fer de fades i patges per la cavalcada de Reis del 2022 es podran inscriure a partir 29 de novembre fins al 14 de desembre a l’Ateneu Santcugatenc.

Publicitat