Els propietaris apuntalen l’immoble del casal ocupat La Xesca

21/04/2020 – REDACCIÓ /

L’empresa propietària de l’immoble del número 66 de l’avinguda Cerdanyola, que inclou al seu interior el casal ocupat La Xesca, ha apuntalat aquest edifici per raons de seguretat i a petició de l’Ajuntament de Sant Cugat.

Segons ha informat el consistori a les xarxes, es tracta d’una actuació provisional per garantir la seguretat i evitar despreniments.

Publicitat

apuntalen la xesca
https://twitter.com/ajsantcugat/status/1252619140172582912?ref_src=twsrc%5Etfw

Fa uns mesos, l’Ajuntament ja va aprovar un decret d’alcaldia on s’ordenava a la propietat de l’edifici que efectués tot un seguit de mesures per tal de garantir l’estabilitat de l’edifici i evitar qualsevol despreniment i, en el pitjor dels casos, el seu enfonsament. Una ordre que responia a un informe tècnic municipal on s’especifica que “està compromesa l’estabilitat estructural de l’edifici”.

A més, va ordenar als ocupants del Casal de Joves La Xesca “el necessari desallotjament” de l’immoble de l’Avinguda Cerdanyola 66 per raons de seguretat a causa de la manca de manteniment i al mal estat de conservació de l’edifici. Un desallotjament que, finalment, no es va arribar a produir.

D’altra banda, fa unes setmanes, el 24 de març, pocs dies després de declarar-se l’estat d’alarma, es va produir un incendi al segon pis de l’edifici de La Xesca que no va lamentar danys personals.

Publicitat

Feu un comentari