Els museus de Sant Cugat seran els protagonistes del #MuseumQuizACasa aquest dijous

30/03/2020 – REDACCIÓ /

Una quinzena de museus catalans han posat en marxa el concurs en línia #MuseumQuizACasa durant els dies de confinament, una edició virtual del concurs ‘Museum Quiz’, amb “l’objectiu de proporcionar una alternativa cultural i de lleure mentre duri el confinament social“. El concurs és accessible a través de l’adreça web www.museumquizacasa.org i inclou una versió per adults i una altra per a famílies.

Aquest dijous 2 d’abril els protagonistes seran els museus de Sant Cugat. La versió Familiar del #MuseumQuizACasa en línia tindrà lloc a partir del dilluns 30 de març diàriament de dilluns a divendres a les sis de la tarda. La plataforma virtual estarà activa també fins a les deu de la nit, durant les quals qualsevol família podrà jugar-hi, tot responent les 18 preguntes plantejades en el mínim de temps possible. De dilluns a divendres el concurs estarà dedicat a la temàtica específica d’un museu i per tant el dijous estarà dedicat als museus de Sant Cugat.

Publicitat

Pel que fa als altres museus participants, el Museu de Ciències Naturals de Barcelona serà el protagonista d’aquest dilluns; el Museu Marítim de Barcelona, dimarts; el Museu d’Art Modern de Tarragona, dimecres, i el Museu del Disseny de Barcelona, divendres.

Publicitat

Feu un comentari