Site icon TV SantCugat.cat

Els mossos no han detingut cap santcugatenc per saltar-se l’estat d’alarma

21/06/2020 – REDACCIÓ /

Els ciutadans de Sant Cugat “s’han portat molt bé” durant els tres mesos d’Estat d’alarma. Amb aquesta contundència s’ha expressat el cap de la comissaria de Mossos d’Esquadra de Sant Cugat, Manel Rodríguez, al programa La Contraportada de Televisió Sant Cugat.

Durant aquests tres mesos els Mossos no han detingut a cap santcugatenc per vulnerar el decret que ha regulat l’estat d’alarma en l’últim trimestre.

Publicitat

El cap de la comissaria de Mossos d’Esquadra de Sant Cugat, Manel Rodríguez

Crida a l’autorresponsabilitat

Tot i això, durant l’Estat d’alarma, els Mossos també s’han servit de la col·laboració ciutadana per detectar els casos de persones que estaven vulnerant l’estat d’alarma i, segons ha declarat el mateix Manel Rodríguez, han interposat alguna denúncia.

Sobre la nova etapa de represa que s’ha encetat aquest divendres, el cap dels mossos a Sant Cugat ha especificat que el nou decret de la Generalitat atorga la responsabilitat als propietaris dels establiments i ha fet una crida a l'”autoresponsabilitat”.

Durant aquests mesos el Cap de la comissaria, Manel Rodríguez, ha reconegut que hi ha hagut baixes en el cos per positius de coronavirus, però aquestes no han afectat al desenvolupament habitual dels Mossos d’esquadra a la nostra ciutat.

Publicitat

Sant Cugat ha reduït tots els delictes

Durant l’estat d’alarma, les denúncies de violència de gènere han baixat un 35%, respecte al mateix període del 2019.

En els últims cinc mesos s’han reduït les denúncies per violència de gènere un 4% (només 26 denúncies) i en violència domèstica un 30% (14 denúncies).

Respecte a la resta de denúncies, Manel Rodríguez ha explicat que els mossos han registrat una reducció de tots els delictes a Sant Cugat.

Podeu veure l’entrevista sencera al cap de la Comissaria dels Mossos d’Esquadra a Sant Cugat en aquest vídeo de La Contraportada de Televisió Sant Cugat.

Exit mobile version