Els Mossos investiguen a un exprofessor per presumptes abusos a Sant Cugat

(18/12/2021 – Redacció/)  

Els Mossos d’Esquadra estan investigant a un exprofessor de l’Avenç per presumptament abusar sexualment dels seus alumnes, menors d’edat. Fonts policials han explicat que quan els agents van tenir coneixement dels fets van obrir diligències, i que la Unitat Central de Menors de la policia catalana es va fer càrrec de la recerca.

imatges-del-seguiment-dels-mossos-desquadra-al-partit-nastic-saragossa-35

Publicitat

Durant aquests dies, els Mossos d’Esquadra han recaptat informació, però al no rebre “encara” cap denúncia, s’han traslladat totes les informacions a la Fiscalia de Menors.

Aquest divendres a Sant Cugat han aparegut diverses pintades que assenyalen a aquest professor per presumptament haver abusat durant 30 anys d’alumnes en aquest col·legi, en unes altres es pot llegir ‘pedòfil a presó’ i en unes altres s’assegura que el col·legi l'”encobreix”.

Per contra, les mateixes fonts policials han explicat que l’escola ha estat “molt contundent” i va apartar al exprofessor des de l’inici de la recerca. Els Mossos d’Esquadra han explicat que la recerca segueix oberta per a qualsevol persona que vulgui denunciar.

Publicitat