Els monitors d’esports de Sant Cugat continuen donant classe des de casa

31/03/2020 – REDACCIÓ /

Televisió Sant Cugat vol ajudar als santcugatencs a què no perdin el seu estat de forma i per això els monitors d’Eurofitness i de l’Oficina Municipal d’Esport per a Tothom (OMET) s’han animat a fer-nos arribar diferents sessions de cardio, ioga, fitness o zumba que emetrem cada dia al matí i a la tarda.

Aquests espais, de prop de mitja hora, s’emetran diàriament, de dilluns a diumenge a les 10.30 del matí, just després del programa Cuina de prop i a les 18.30 de la tarda i estan dirigides pels professionals de l’OMET i d’Eurofitness.

Publicitat

Professionals com la Gemma Moreno, tècnica d’Eurofitness Sant Cugat o l’especialista en balls llatins de Zumba, Carla Bustamante, també monitora dels Clubs Eurofitness. O monitors de l’empresa TeamPartners, que gestiona l’OMET, l’Oficina Municipal d’Esport per a Tothom de l’Ajuntament i que segurament reconeixereu com l’Aribau Portillo, la Carolina Muscatelo o el Carlos Mora.

joentrenoacasa

Televisió Sant Cugat vol sumar-se així al moviment #JoEntrenoACasa que està omplint les xarxes socials amb exercicis per a poder fer des del confinament. Una iniciativa que ha estat possible gràcies a la col·laboració d’Eurofitness i l’OMET i que recordeu que podreu veure cada dia, per televisió, a les 10.30h i a les 18.30h.

Publicitat

Feu un comentari