Els Comuns trien nova Executiva local i es marquen objectius de cara el nou curs

23/09/2019 – Josep lluís Silva

El passat dimecres Sant Cugat en Comú va celebrar la primera assemblea del curs on es va escollir una nova executiva formada per nou persones. La nova executiva està formada per Ramon Gutierrez i Aina Balada com a coordinadors, així com per Inés Luna, Conxa Martínez, Isidre Marias, Andreu Sierro, Esteban Martínez, Neus Medina i Alex Fouquet.

santcugatencomu
Aina Balada i Ramon Gutiérrez. Foto cedida per Sant Cugat en Comú

La primera assemblea del curs va tenir lloc a la Casa de Cultura i hi van participar 37 inscrits i inscrites de la formació.

Publicitat

La reunió que va servir també per debatre la situació política local, nacional i estatal. Aquesta també va servir per aprovar els objectius de la formació per al nou curs, que passen per reforçar i millorar la presència en els moviments socials de la ciutat; acompanyar al nou govern municipal i generar elements d’ancoratge d’aquest a l’esquerra; treballar per millorar Catalunya en Comú com a referent nacional; o apostar per la reobertura d’un espai físic on desenvolupar l’activitat dels comuns a la ciutat; entre d’altres.

Finalment l’assemblea va decidir implicar-se i acompanyar els moviments que convoquen la vaga climàtica del 27 de setembre, i compilar propostes per fer arribar al govern municipal de cara a l’estratègia local contra l’emergència climàtica.

Publicitat

Feu un comentari