Els Amics de la UNESCO Sant Cugat estrenen el nou curs repassant el conflicte Catalunya-Espanya

27/09/2019 – REDACCIÓ /

Els Amics de la UNESCO Sant Cugat han estrenat el seu nou curs de xerrades i activitats amb una conferència a càrrec de Vicenç Villatoro que ha portat per títol ‘L’adéu a Espanya, des de Joan Maragall fins avui’.

En una sala plena de gom a gom, l’escriptor i polític ha analitzat la història del conflicte entre Catalunya i Espanya des de finals del segle XIX fins a l’actualitat.

Publicitat

A aquesta primera conferència de la nova temporada dels Amics de la Unesco també va voler estar present l’alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla, que va posar de relleu els valors que defensen els Amics de la UNESCO:  ciència, educació, cultura, pau, solidaritat. Objectius de la UNESCO que haurien de ser referents d’una societat justa, equitativa i lliure.

Els propers actes que tenen previst realitzar des d’aquesta entitat són una conferència sobre Joan Brossa dins dels actes del 19è Festival de Poesia de Sant Cugat el proper dimecres 9 d’octubre. La setmana següent la doctora Maite Cusidó impartirà una conferència sobre l’impacte del càncer de mama a les diferents etapes de la vida. Diferents conferències i xerrades a les que també s’afegeix la projecció del documental Push, sobre l’augment dels preus de l’habitatge a tot el món.

Publicitat

L’associació d’Amics de la Unesco de Sant Cugat acostuma a celebrar els seus actes els dimecres a l’Arxiu Nacional de Catalunya.

Feu un comentari