El vot fragmentat amb Podem, la principal causa dels mals resultats dels comuns segons l’assamblea del partit12/06/2019  – Josep Lluís Silva

L’Assemblea de Sant Cugat en Comú, reunida el passat dijous 6 de juny, ha explicat en un comunicat que hi ha nombroses causes que han influït en el fet de no tenir representació institucional en el ple de Sant Cugat del proper mandat, però que la principal és el fet de competir amb la marca d’una “força germana” com és Podem.

SantCugatenComú
Penjada de cartells de Sant Cugat en Comú

Els militants del partit han lamentat profundament els mals resultats obtinguts en les darreres eleccions municipals i que en els quatre anys vinents les persones que van votar Sant Cugat en Comú no tinguin veu a l’Ajuntament.

Però, després de recordar que sempre han apostat per la confluència de les esquerres a la ciutat, han anunciat que seguiran treballant-hi perquè el projecte de “l’esquerra transformadora, verda, i feminista” torni a tenir representació institucional.

També han recordat que han participat i participen de moltíssimes iniciatives socials, culturals, de barri i de defensa dels drets de les persones. Des de la política institucional han dit que han actuat sempre amb responsabilitat i voluntat de servei, durant una breu etapa al govern i la resta fent una oposició constructiva i alhora contundent d’acord amb el seu ideari i programa polític i també amb compromís amb la ciutat.

Publicitat


Al final del comunicat els comuns han agraït les mostres de suport que han rebut en els darrers dies tant de gent del mateix espai polític com de gent d’altres partits i dient que seguiran treballant a peu de carrer i des de les institucions.

El passat 26 de maig Sant Cugat en Comú no va obtenir cap regidor i per primera vegada en els 40 anys de democràcia no hi haurà, segons els comuns, cap partit que representi l’espai polític del PSUC i ICV-EUiA.

Deixa un comentari