El Tibidabo comença la temporada de tardor amb noves propostes

16/09/2019 – REDACCIÓ /

El Parc d’Atraccions Tibidabo ja es prepara per a la tardor, amb diverses novetats, i la celebració d’activitats que ja s’han convertit en tradicionals, com la Mostra de Titelles.  S’amplia el ventall d’activitats educatives i el públic a qui van dirigides, amb l’objectiu d’aportar un valor afegit als visitants i consolidant l’educació com un dels quatre eixos estratègics del Parc, juntament amb la solidaritat, la sostenibilitat i les experiències.

La robòtica pren protagonisme

L’espai Creatibi by LEGO Education presenta diferents millores i una novetat molt important amb la creació de Creatibi Robòtics, un nou espai de robòtica educativa on es realitzen diferents activitats amb diverses plataformes robòtiques programables. En aquest nou espai, es creen 6 zones amb diferents activitats, on a cadascuna hi ha una plataforma robòtica diferent. La combinació dels diferents tipus de robot permet donar una nova versatilitat a l’hora d’aplicar disciplines de joc i programació en diferents grups d’edats i gèneres.

Publicitat

Aquest nou espai de robòtica estarà completament vinculat a la sala Creatibi by Lego Education, ja que a part de compartir el mateix objectiu d’apropar la robòtica educativa als infants i famílies, hi ha activitats creuades i vinculades entre si.

A banda, també s’ha millorat l’espai Free Play, que prèn més rellevància, on es poden realitzar construccions de manera lliure, però amb temàtica assistida i on es treballen diferents habilitats: ciència, programació, desenvolupament social, exploració creativa, llenguatge i comunicació. I, per la seva banda, l’espai Maker introdueix nous continguts i conceptes en els nens i nenes de 3 a 12 anys, amb l’objectiu de despertar el seu interès pel disseny i l’enginyeria, fent servir models de construcció.

Mostra de Titelles

El Marionetàrium és l’escenari de la 9a edició de la Mostra de Titelles, on cada cap de setmana fins al 29 d’octubre es presenta un espectacle de titelles a càrrec d’una companyia diferent.

Publicitat

Cada dia es realitzen 5 passis: a les 12 h, 13h, 15h, 16h i 17h.

Renovació del funicular

El passat cap de setmana l’actual funicular va fer l’últim viatge abans no comencin les obres de rehabilitació del que serà el nou funicular del Tibidabo, la Cuca de Llum, que s’integrarà al parc com una atracció més i es modernitzarà en tots els aspectes. Comptarà amb un disseny totalment renovat i personalitzat que millorarà substancialment l’experiència de l’usuari, i s’instal·laran diverses pantalles interactives i tauletes electròniques que permetran la interacció dels viatgers amb l’atracció i que tindran una funció didàctica i d’entreteniment.

L’interior del Funicular quedarà liberalitzat amb una major superfície disponible i es convertirà en un espai diàfan per oferir una major permeabilitat visual interior. L’atracció permetrà gaudir encara més i millor de la vista panoràmica durant el trajecte a través dels grans finestrals.

Mentre durin les obres s’instaurarà el funibus, un autobús que sortirà des de la plaça Kennedy i donarà servei diari, a partir de les 10.30. A banda, es mantenen tots els accessos tradicionals.

Amb l’arribada del setembre, el Parc s’adapta a l’horari escolar i obre tots els caps de setmana a partir de les 11h i fins les 21h fins a finals del mes d’octubre.

El Parc d’Atraccions Tibidabo va tancar la temporada d’estiu amb un rècord de 184.817 visitants, la xifra més alta de tota la història. Això suposa una mitjana de 5.962 persones al dia, que han volgut gaudir de tota l’oferta d’estiu, on ha destacat el gran èxit de l’espectacle làser, els renovats espectacles itinerants o l’atracció del Castell de Contes.

Feu un comentari