El TSJC admet un recurs per frenar la Mirada

19/10/2021 – Redacció

El passat 8 de setembre, el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) va admetre a tràmit el recurs contenciós administratiu contra l’acord de la Comissió Territorial d’Urbanisme de l’Àmbit Metropolità de Barcelona, CTUAMB, de la Generalitat de Catalunya, per” l’aprovació de la Modificació Puntual del Planejament Vigent a l’Àmbit del Parc Equipat del Bosc de Volpelleres” amb l’objectiu de construir l’escola la Mirada.

simulacio-escolalamirada-destacadaEl recurs contenciós ha estat interposat per l’Associació ADENC (Associació per a la Defensa i Estudi de la Natura), amb el suport de la Plataforma SOS Bosc Volpelleres i la col·laboració del Fons de Defensa Ambiental, amb l’objectiu de defensar la integritat del Bosc de Volpelleres i evitar que la dotzena escola de la ciutat es construeixi en aquesta zona.

PublicitatA la vegada Adenc ha explicat, a través d’un comunicat, que també demanarà les mesures cautelars. Si aquestes finalment s’admeten, les obres no es podran iniciar fins que es resolgui el contenciós.

Unes obres que tenen pressupostat en 8,4 milions d’euros i que està previst que estiguin acabades pel curs 2023-2024. Mentrestant alumnes i famílies segueixen esperant que es construeixi aquest edifici i actualment fan classes en uns barracons situats al costat de l’escola l’Olivera.

Per la seva part l’ajuntament ha aprovat d’urgència en el plenari d’octubre l’aprovació definitiva del projecte d’obres de la Mirada. La moció ha estat aprovada amb els vots a favor dels grups del govern i de Cs i l’abstenció de Junts.

Publicitat


.