El sopar solidari de l’AECC va recaptar més de 19.000 euros

09/03/2020 – REDACCIÓ /

Aquest dissabte la secció local de l’Associació Espanyola contra el Càncer, (AECC), va omplir amb unes 250 persones el menjador del restaurant Masia Can Magí de Sant Cugat a la 33a edició de la seva Nit Solidària. Una gala que va servir per recaptar més de 19.000 euros i per finançar projectes de recerca oncològica i ajudes directes als malalts i a les seves famílies.

Segons la presidenta de l’Associació Espanyola Contra el Càncer de Sant Cugat (AECC), Esther Alòs, aquest sopar és una cita que ja s’ha consolidat a Sant Cugat que permet tenir molts recursos per als projectes de recerca i donar suport als malalts.

Publicitat

Com és habitual va ser una nit màgica i plena de sorpreses com l’actuació del cantautor santcugatenc Oriol Saltor,  la finalista de La Voz Kids, Sofia Esteban o el mag Ori.

sopar-solidari-aecc
El Tinent d’alcaldia de Presidència, Pere Soler, durant el sopar solidari de l’AECC

El sopar va comptar amb personalitats del món de l’empresa, del teixit associatiu de la ciutat, voluntaris i polítics locals de l’equip de govern de la ciutat com el Tinent d’alcaldia de Presidència, Pere Soler o la regidora d’educació, Pilar Gorina i altres polítics de l’oposició com Aldo Ciprian de Ciutadans o Carmela Fortuny de Junts per Sant Cugat.

El sopar de gala de l’Associació Espanyola contra el Càncer (AECC) és una important font de recursos per a la investigació contra la malaltia i les ajudes directes als malalts i els seus familiars.

Publicitat

Més enllà del dissabte, la secció local va seguir rebent donatius i aquest dilluns a la tarda la xifra pujava a uns 22.375 euros, segons fonts de l’entitat.

Feu un comentari