El Sindicat de Llogateres convoca una assemblea virtual per compartir les experiències dels llogaters durant el coronavirus

25/05/2020 – REDACCIÓ /

El Sindicat de Llogateres de Sant Cugat ha convocat una assemblea per analitzar i compartir diferents casos i experiències dels llogaters de la ciutat durant la crisi del coronavirus. Aquesta es farà de manera virtual el dijous 28 de maig a les 19h.

Des del sindicat convoquen a totes aquelles persones que tenen problemes per pagar el lloguer a causa de la crisi del coronavirus, que han deixat de pagar el lloguer o que ja tenien dificultats i ara s’han vist agreujades. Es tracta d’una assemblea de suport mutu. 

Per culpa de l’estat d’alarma provocat per la crisi sanitària del coronavirus, l’assemblea serà virtual i totes les persones que vulguin participar han d’enviar un mail a sindicatlloguersstc@gmail.com.

Publicitat

El Sindicat de Llogateres de Sant Cugat ha demanat als propietaris que durant l’estat d’alarma rebaixin els preus dels lloguers. Des del sindicat es mostren preocupats per les conseqüències de la crisi i demanen que la propietat i el llogater arribin a un pacte per rebaixar la mensualitat. A la vegada alerten del perill endeutament de moltes famílies.

El preu del lloguer a Sant Cugat s’ha incrementat els últims 4 anys un 42% i és la tercera ciutat de Catalunya amb la mitjana de preu de lloguer més cara, 1.150 € al mes, una xifra molt per sobre de ciutats veïnes com Barcelona (929 € de mitjana). Sant Cugat té un 1,45% d’habitatge protegit. A més, la ciutat acull el 24,2% dels pisos turístics de la comarca.

Publicitat

Feu un comentari