El risc de rebrot a Sant Cugat torna a pujar per sobre dels 200 punts

(12/11/2021 – Redacció)  

Els principals indicadors de la Covid a Sant Cugat han tornat a empitjorar durant els darrers dies. El risc de rebrot a la ciutat ha tornat a pujar per sobre dels 200 punts, una xifra que no se superava des del brot d’aquest estiu i que situa a Sant Cugat 100 punts per sobre de la mitjana de Catalunya.Publicitat

 

 

 

Publicitat

 

 

 

 

 

 

 

Segons les dades del Departament de Salut, la nostra ciutat ha acumulat al llarg d’aquesta darrera setmana més una cinquantena de casos positius confirmats.

Les darreres dades de la conselleria d’Educació informaven de 73 positius durant els darrers 10 dies a l’escola Pureza de María, que a finals de setmana notificava que 470 persones estan en quarantena, entre alumnes, docents i personal de servei. Es tracta del brot més nombrós que hi ha en aquests moments a la comarca, segons les dades facilitades per la conselleria d’Educació. Tot i que a la resta de Catalunya hi ha alguns centres que han hagut de tancar completament, és el cas de la llar d’infants Els Putxinel·lis de Montesquiu o l’escola Santa Bàrbara-ZER Els Castells de Vidrà.