El PSC qualifica l’acord entre PDeCAT i ERC de “broma pesada”

08/02/2019 – Josep Lluís Silva

La secció local del PSC va convocar ahir una roda de premsa per anunciar que votaran “No” al ple extraordinari d’avui a les 13:30 de la tarda  sobre els pressupostos municipals del 2019 (pots seguir-lo en directe a Televisió Sant Cugat o en aquest enllaç). El  portaveu Pere Soler va criticar a més el pacte entre el partit del govern, PDeCAT i ERC-MES.

psc-pressupostos2019
Pere Soler, ahir en roda de premsa

Pere Soler va definir l’acord entre el PDeCAT i ERC-MES com “una espècie de broma pesada a la ciutadania” i “una falta de respecte al plenari del consistori”.

Publicitat

Va qualificar d’aquesta manera l’acord entre aquestes dues formacions perquè insisteix en qüestions que ja es van incloure en anteriors pressupostos i no es van acabar materialitzant. Qüestions com la zona vermella, el cobriment de les piscines municipals o la cobertura de la pista de Sant Francesc. Temes que, segons es va encarregar de recordar Soler, ja es van incloure en l’acord amb el PSC del 2018 i que llavors ERC-MES no s’hi va voler sumar.

A Pere Soler l’ha sorprès a més que el govern municipal no hagi tingut cap contacte amb la formació per trobar el suport necessari per aprovar el pressupost del 2019.

Soler només entén el pacte entre el partit que governa la ciutat i ERC-MES com el primer capítol d’un futur pacte postelectoral.

Publicitat

Respecte al vot negatiu als comptes d’avui al ple, Pere Soler va dir que “no milloren els pressupostos anteriors” i  que”no són els pressupostos que necessita la ciutat i la ciutadania”.

En concret, el portaveu socialista va criticar que els nous pressupostos no augmenten la despesa pública i que es queden curts en seguretat, habitatge i mobilitat.

El ple d’aquesta tarda sobre els pressupostos el pots seguir en directe a les 13:30  a TV Sant Cugat i per la web en streaming.

Feu un comentari