El PSC presenta el seu candidat a les eleccions municipals

06/05/2019 – REDACCIÓ /

Aquest divendres la formació socialista va presentar al candidat a les eleccions municipals del 26 de maig, Pere Soler, en un acte al Celler Cooperatiu. Soler va presentar els eixos del programa, centrat en les persones i en acabar amb el clientelisme.

Publicitat

Amb aquestes paraules va tancar un discurs que va girar al voltant dels mesos que va participar del govern municipal i dels èxits que segons ell va aconseguir. Victòries, sobretot, en l’àmbit de l’ocupació i la lluita contra la precarietat laboral.

A més d’això, Soler va subrayar la feina feta en el territori santcugatenc i en visitar entitats i empreses per conèixer millor les seves necessitats.

Pere Soler va parlar orgullós dels resultats electorals del mes d’abril i que gairebé envien a Junts per Catalunya a la tercera posició.

Publicitat

El candidat socialista va tornar a recordar els quatre eixos de la campanya: Ocupació, Seguretat, Habitatge i Mobilitat i va aturar-se uns minuts en denunciar els diners que es destinen a dues escoles de Sant Cugat amb un model d’educació diferenciada.

Ja acabant la seva intervenció va recordar a l’equip de govern que “a l’oposició fa fred i que potser els cal una mica d’abric”.

El discurs de Pere Soler va ser el colofó d’un acte de presentació de candidat que va comptar amb la presència de la diputada Esther Niubó i l’ex-alcalde Jordi Hereu.

Hereu va qualificar Pere Soler com un candidat que porta Sant Cugat al cor.

La presentació de candidatura es va amenitzar amb un espectacle de Hip Hop i actuacions musicals.

Feu un comentari