El PSC mostra la seva satisfacció pels resultats de la feina feta en els últims quatre anys10/07/2019 – REDACCIÓ /

Aquest dimarts el grup municipal va convocar una roda de premsa per fer balanç dels últims quatre anys i per fer constar que aquests anys han sigut molt positius. El tinent d’alcalde, Pere Soler, va dir que estan “molt satisfets”.

Va valorar a més el nou pacte de govern d’esquerres i la distribució dels càrrecs que els dona l’oportunitat de treballar en les àrees que prioritzaven en la campanya, com la mobilitat o l’ocupació.

I en referència a la situació política supramunicipal i la seva influència en la continuïtat del nou govern municipal, Pere Soler va declarar el que ja va expressar en una entrevista a TV Sant Cugat, que “la ciutat no serà moneda de canvi de res”.

Publicitat

A banda de Soler van Parlar el regidor de Serveis Urbans, Mobilitat i Transport, José Gallardo, la Tinent d’alcalde de Promoció Econòmica, Ocupació i Empresa i comerç, Elena Vila, Susanna Casta, vocal a l’EMD de Valldoreix i Vicenç San Francisco, coordinador del grup municipal.

Gallardo va posar en valor que amb el nou cartipàs podran fer front als grans temes de mobilitat que duien al programa com la integració a l’EMD del transport urbà; Elena Vila va destacar que podran treballar per l’ocupació de qualitat i el comerç de proximitiat; Susanna Casta que intentaran que els veïns de Valldoreix tinguin tot allò que els estan demanant; i per últim, Vicenç Sant Francisco va destacar que els últims quatre anys el partit ha tingut un nou local, ha celebrat els 40 anys com a grup i ha experimentat una forta pujada a Valldoreix, en el nombre d’afiliats i en les joventuts locals.

El PSC és un dels tres partits que governen la nostra ciutat.

Deixa un comentari