El PP vol que la Mirada entri als pressupostos de la Generalitat

(07/12/2021 – Redacció/)  

La portaveu del PP en el Parlament Europeu, Dolors Montserrat, juntament amb el president del Partit Popular de Barcelona, Manu Reyes, i el president del partit a Sant Cugat, Álvaro Benejam, han recorregut els carrers de Sant Cugat i han avisat que estan preparats per tornar a entrar al plenari municipal i també governar. D’aquesta manera, si el partit ho aprova, Benejam serà l’alcaldable per les municipals de 2023.

Montserrat, Benejam i Reyes a Sant Cugat


A la vegada el Partit Popular ha presentat unes esmenes al pressupost de la Generalitat perquè aquesta administració pagui la part que li correspon per a la construcció de l’edifici de l’escola La Mirada, és a dir, més de 5 milions d’euros.

Publicitat

A més demanen que la Generalitat entregui aquests diners a l’Ajuntament i que sigui el govern català qui pagui el 100% de la dotzena escola pública i no pas el 80% com està establert actualment.

Benejam també ha descartat per ara davant de la premsa que l’exregidora de Ciutadans, i ara regidora no adscrita, Munia Fernández-Jordán, s’incorpori a les llistes populars.

Publicitat