Site icon TV SantCugat.cat

El Parlament modifica un decret per “agilitzar” que el CAR Sant Cugat avaluï els aspirants a Mossos i Bombers

19/12/2019 – Josep Lluís Silva

El Parlament ha modificat un decret per “agilitzar” que el Centre d’Alt Rendiment Esportiu (CAR) de Sant Cugat avaluï les aptituds físiques dels aspirants a ocupar una plaça de Mossos d’Esquadra o Bombers. Tots els grups hi ha votat a favor excepte Ciutadans i la CUP que s’hi han abstingut.

Fotografia del Parlament sobre el ple on es va prendre aquesta decisió

Segons ha explicat la consellera de la Presidència, Meritxell Budó, fins ara es feia a través d’un procés administratiu d’encomana de gestió i ara es farà a través de convenis perquè aquesta tasca “formarà part de les funcions pròpies del CAR”. Es tracta, segons Budó, “d’agilitzar i millorar la gestió pública” en aquest àmbit.

Publicitat

Concretament, la cambra catalana ha eliminat la qualificació del CAR Sant Cugat com a “mitjà propi instrumental i de servei tècnic de l’Administració de la Generalitat” del decret llei 4/2010 del 3 d’agost de mesures de racionalització i simplificació de l’estructura del sector públic de la Generalitat.

La consellera de la Presidència ha explicat que amb la modificació del decret es canvia la manera com l’administració pública encarrega al CAR la tasca de les avaluacions físiques per accedir a la funció pública. Ha recordat que s’han convocat 750 noves places de Mossos d’Esquadra i 250 de Bombers de la Generalitat i que és “indispensable” complir els terminis establerts en les convocatòries.

Publicitat

Exit mobile version