El nou cicle del programa de pensament ENRAONAR servirà per reflexionar sobre l’educació

(11/02/2022 – Redacció)   

El programa de pensament “ENRAONAR” ja té a punt un nou cicle de jornades (hivern-primavera 2022). En total es faran 7 sessions, del 14 de febrer al 25 d’abril, conformen aquesta edició hivern-primavera 2022, que organitzen conjuntament les àrees de Cultura i Educació i  que compta amb la col·laboració de la Fundació Bofill. 

Publicitat

 En aquesta ocasió porta per títol “EDUCACIÓ: On som? On volem anar? Què cal canviar? i pretén ajudar a reflexionar i a compartir paràmetres al voltant del fet educatiu. 

El cicle es clourà el 25 d’abril amb la xerrada “El compromís i el gust d’Educar” a càrrec de José Manuel del Pozo,  Doctor en Filosofia de la UB, Conseller d’Educació i Universitats de la Generalitat (2006), professor emèrit i Síndic de la UdG, escriptor i traductor.

ENRAONAR és un programa de pensament, reflexió i interacció organitzat per l’Ajuntament que es va iniciar l’any 2019 amb l’objectiu de cobrir un espai de reflexió pública sobre temes centrals de la societat contemporània a partir del pensament filosòfic, científic, polític, econòmic, jurídic, literari i artístic.

Publicitat

L’organització ja treballa en la preparació del proper cicle (tardor 2022) sobre el pensament filosòfic i llegat literari i social de Gabriel Ferrater, que s’emmarca en els actes de commemoració de l’Any Gabriel Ferrater.