El mercat municipal de Volpelleres tindrà 8 noves parades

(19/01/2022 – Redacció)  

El mercat municipal de Volpelleres tindrà en els pròxims mesos 8 noves parades. El dijous 13 de gener es va signar 4 noves concessions i d’aquesta manera el mercat arriba a una ocupació del 74%. Els nous comerços oferiran serveis de plats precuinats, fleca i forn de pa, fruita i verdura i xarcuteria i carnisseria. Amb la revitalització s’espera que nous paradistes s’animin a ocupar un dels 5 espais que encara queden disponibles per completar l’oferta del mercat.

Mercat municipal de Volpelleres

Aquest és el resultat del treball conjunt entre l’àmbit de Promoció econòmica de l’Ajuntament i l’empresa municipal Promusa, que gestiona l’espai des del 2010, que han col·laborat per a fomentar l’ocupació de les parades vacants del mercat municipal de Volpelleres amb la voluntat de donar més vida al mercat, i convertir-lo en un referent de compra de proximitat.

Publicitat
Parada del mercat municipal de Volpelleres

El mercat municipal de Volpelleres està situat al complex de Volpelleres Centre i és el més nou dels quatre mercats municipals, inaugurat el maig del 2019. Té una superfície de 1.000 metres quadrats. Des de la seva inauguració, fa 3 anys, el mercat acull 6 parades de les 19 disponibles. Ara se’n sumaran 8 més.

Interior del mercat municipal de Volpelleres