El Mercantic acull el rodatge de l’espot promocional dels Premis Gaudí

(23/02/2022 – Redacció)   

La sala El Siglo, situada al Mercantic, és l’escenari de l’espot de la campanya promocional dels XIV Premis Gaudí, amb el lema “Estimem-nos”. L’anunci s’ha rodat íntegrament a Sant Cugat, gràcies a un conveni de col·laboració amb l’Acadèmia de Cinema Català per donar suport als premis. Aquest se celebraran el 6 de març a la Sala Oval del Museu Nacional d’Art de Catalunya, a les 22 hores.

La sala B d’El Siglo Mercantic va ser l’escenari el passat 7 de febrer del rodatge de l’espot, dirigit pel polifacètic artista Joan Galo amb producció de White Horse. Galo també assumeix un dels rols protagonistes tenint com a partenaire l’actriu Ariadna Gil (‘Belle Époque”, “Amo tu cama rica”, “Alatriste”). La trama de l’anunci situa una família que visita un karaoke , un transformat El Siglo, on es produeix una intensa connexió entre els personatges de Gil i Galo. El repartiment el completen Abel Folk (“Xtrems”), Guillermo Lasheras (“Les de l’hoquei”) i Elena Martín (“La dona del segle”). La història parla del dret a desitjar lliurement i esdevé un clam a la diversitat i a l’autoafirmació identitària.

Publicitat

La versió publicitària de l’espot convida a veure un curtmetratge que la completa i que estarà disponible a les xarxes socials de l’Acadèmia de Cinema Català. L’anunci es podrà veure a TV3, als cinemes de Catalunya i a les pantalles de FGC i TMB.

Publicitat

Sant Cugat forma part de la Catalunya Film Commission, servei públic i gratuït de la Generalitat a disposició del sector audiovisual amb la voluntat de promoure i facilitar els rodatges a Catalunya. Sant Cugat és la quarta ciutat del país que aporta més localitzacions per a filmacions amb prop d’una cinquantena d’espais.