Site icon TV SantCugat.cat

El Jovent Republicà denuncia un incident amb els Mossos durant la Cursa DIR

24/10/2019 – Josep Lluís Silva

El Jovent Republicà de Sant Cugat ha denunciat públicament uns fets ocorreguts minuts abans de la cursa DIR el diumenge 20 d’octubre quan agents dels Mossos d’Esquadra van retenir dos militants de Jovent Republicà que portaven pancartes en contra dels Mossos per exhibir durant la cursa. Dos militants van ser identificats i retinguts durant gairebé 50 minuts per dos agents de les ARRO quan sortien d’una cafeteria. Aquests dos militants portaven una pancarta reivindicativa plegada sota el braç que deia: Mossos prou pallisses, defenseu-nos!“, ha explicat l’organització en roda de premsa.

Asseguren que es tracta d’una situació de vulneració del dret a la llibertat d’expressió i manifestació. “En aquest sentit, hi hagut una clara vulneració del dret a la llibertat d’expressió i el dret a manifestació i això no ho podem tolerar“.

Publicitat

Roda de premsa de Jovent Republicà de Sant Cugat  Foto: Jovent Republicà de Sant Cugat

Els Mossos han confirmat a TV Sant Cugat i la revista Sant Cugat Magazine que van identificar i van realitzar un escorcoll del vehicle però en cap moment es va retenir a les dues persones. El temps que es va trigar a realitzar la identificació i l’escorcoll és l’habitual en aquests casos. La identificació es va produir en un dispositiu de seguretat habitual davant d’una cursa multitudinària.

Publicitat

Exit mobile version