El grup Negligé guanya el 39è Concurs d’Arrossos

01/07/2019 – REDACCIÓ /

Aquest diumenge el Concurs d’Arrossos organitzat pels Amics dels Veterans i la Penya Regalèssia va tornar a celebrar-se per Festa Major, per 39a vegada. A l’edició d’enguany va vèncer la el grup Negligé. Però, com s’acostuma a dir en aquestes ocasions: l’important és participar. Aquest any es van inscriure 225 paelles.

Publicitat

La Rambla del Celler va tornar a omplir-se de santcugatencs cuinant la seva paella per als seus amics i familiars. Van tornar a desafiar la calor, tot i que aquest diumenge les temperatures ja eren més normals per un mes de juny a Sant Cugat.

L’alegria i el bon rotllo de les penyes de Festa Major van tornar a donar color una jornada que any rere any va guanyant més adeptes.

El concurs d’arrossos ha comptat a més amb una vessant solidària. Gràcies a l’euro solidari de la inscripció s’han recaptat 4.300 euros que aniran íntegrament a Càritas.

Publicitat

El Concurs d’Arrossos se celebra a Sant Cugat des de l’any 1970 i des de l’any 2016 s’emplaça a la Rambla del Celler, deixant enrere l’antiga ubicació, la Plaça de Barcelona, per encabir més participants.

Feu un comentari