El Grup Mediterrània presenta els actes del seu 25è aniversari

06/03/2020 – REDACCIÓ /

El Grup Mediterrània ha presentat els actes que serviran per a celebrar durant aquest any el seu 25è aniversari entre els quals destaca una exposició, una cervesa pròpia i una gran festa a finals d’abril. Seran tot un seguit d’actes, un cada mes, que començaran aquest març amb la presentació de la cervesa “La prèvia”  de l’obrador La Fem.

Del maig al juny podrem veure una exposició amb la història del Grup a diversos comerços de la ciutat.

Publicitat

El Grup Mediterrània arriba a aquest 25è aniversari en molt bona salut, amb una escola de dansa amb balladors de 3 a 12 anys i un cos de balladors amb més de 20 joves d’entre 16 i 30 anys. I serà una de les entitats de Sant Cugat que s’instal·laran a les instal·lacions del nou Teatre de La Unió. 

L’alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla, va intervenir a l’acte de presentació per lloar la feina del Grup Mediterrània i confessar la seva passió per la dansa.

grupmediterrania-25anys-presentacio-santcugat
Actuació durant l’acte de presentació dels 25 anys del Grup Mediterrània

El Grup Mediterrània és una entitat que va néixer a mitjans dels anys noranta amb la intenció de recuperar les danses del coreògraf Salvador Mel·lo i representar el folklore dels Països Catalans.

Publicitat

Els membres del Grup Mediterrània van arrencar els actes d’aquest any de celebració sent els abanderats de la Diada de Sant Medir. Van participar en la revetlla del 2 de març, una novetat d’aquest any, i l’endemà van encapçalar la cercavila que va anar des del centre de la ciutat fins a l’ermita del copatró de la ciutat a la serralada de Collserola.

Programa d’actes dels 25 anys del Grup Mediterrània

29 de març

18:30 Presentació de la cervesa La Prèvia a la Cerveseria La Fem al carrer Major, 31

18 d’abril

Tot el dia – Festa dels 25 anys del Grup Mediterrània al Parc de Ramon Barnils amb activitats infantils i food trucks, una ballada de danses de plaça, un taller de swing dirigit per Fem lindy, una gimcana d’adults i un concert del grup de música Obeses.

16 de maig

18:30 Inauguració de l’Exposició sobre la història del Grup Mediterrània a diversos comerços de la ciutat. Una exposició que durarà fins al 5 de juny.

25 de maig

18:30 Final de Curs de l’Escola de dansa del Grup Mediterrània

Juny – Festa Major

Presentació d’un repertori de danses populars del País Valencià

Juliol

Participació del Grup Mediterrània en un festival de danses folklòriques a Perpinyà.

Festa de Tardor

Ballada conjunta amb exballadors del Grup Mediterrània el diumenge

Feu un comentari