El Cros torna a la Pollancreda amb nou format i rècord de participació(15/11/2021 – Redacció)  

Després d’una 22a edició que es va haver d’adaptar a les restriccions de la pandèmia, aquesta nova edició del Cros Ciutat de Sant Cugat ens ha deixat unes xifres rècord de participació. La prova va tornar al seu espai habitual, al Parc de la Pollancreda, però amb un format diferent, amb dos dies de competició i els participants agrupats per escoles.

A més, aquesta 23a edició del Cros Ciutat de Sant Cugat ens deixa unes xifres de rècord. S’han inscrit a la cursa més de 30 centres d’ensenyament de Sant Cugat i ha comptat amb un total de 3.323 participants.

El regidor d’Esports, Francesc Carol, fent el tret d’inici al Cros Foto: Localpress

El Cros va arrencar dissabte amb la categoria Popular, oberta als adults, on van participar una cinquantena de corredors. La prova va continuar amb els corredors de les categories cadet i juvenil, uns 400 corredors. Però els grups de les escoles de les categories amb més participants van ser els alevins i infantils amb gairebé un miler i les prebenjamines i benjamí amb prop de 2.000.

Els guanyadors d’aquesta 23a edició del Cros Ciutat de Sant Cugat es donaran a conèixer a principis de setmana a través de la web de l’OMET, l’Oficina Municipal d’Esport per a Tothom.