El Cros Ciutat Sant Cugat recapta més de 1.500 euros per a Girgal Solidari

17/11/2019 – REDACCIÓ /

L’Ajuntament de Sant Cugat va informar el passat dimecres que la recaptació del Cros Ciutat de Sant Cugat a data d’avui és de 1.547,60 euros, que es va assolir amb les inscripcions de la cursa popular, la venda de dessuadores i les aportacions voluntàries. Resta encara oberta aquesta setmana la venda de dessuadores i la recepció de nous donatius per la qual cosa es podria ampliar encara més aquesta quantitat. Tots els diners aniran a les activitats socials de l’associació santcugatenca Gilgal Solidari.

En aquesta prova atlètica participen totes les escoles de Sant Cugat i també es dona cabuda a totes les persones que vulguin participar de fora del municipi. Aquest any han participat per primer cop, amb un nombre considerable d’alumnes d’escoles
que no ho havien fet anteriorment com ara Colegio Corazón Inmaculado de Maria de Sentmenat o l’Anne Sullivan de Pallejà.

Publicitat

Aquesta cursa cada vegada té un respecte més alt per al medi ambient. Segons ha informat l’Ajuntament, en aquesta edició es va repartir beguda energètica per a tothom qui va participar amb 840 ampolles de litre i mig en 4.000 gots compostables. Això va fer que es poguessin desestimar 5.000 llaunes no reciclables.

A més, es va desestimar el repartiment de 5.000 ampolles d’aigua de plàstic que
es van substituir per les fonts d’aigua instal·lades per SOREA. Tan sols es
van repartir 150 ampolles petites per voluntaris que no es podien desplaçar
a les fonts.

D’altra banda, 223 assistents al cros van fer servir el pàrquing habilitat per a bicicletes i patinets i els 94 trofeus i les 110 medalles que es van lliurar divendres estan fetes de material reciclat del processat de la fusta.

L’entrega de trofeus i medalles va tenir lloc el divendres passat  a la plaça Barcelona.

Les classificacions provisionals de totes les categories estan penjades a la pàgina web de l’Oficina Municipal d’Esport per a Tothom (OMET) www.omet.santcugat.cat, que organitza la cursa amb TEAMPARTNERS.

La 21a edició del Cros Ciutat de Sant Cugat va tenir lloc al Parc de la Pollancreda, amb una participació de prop de 4.000 esportistes.

Podeu veure una àmplia cobertura del Cros Ciutat de Sant Cugat en aquest vídeo.

Feu un comentari