El Cros Ciutat de Sant Cugat se celebrarà en dues jornades: el 13 i 14 de novembre

22/10/2021 – Redacció

El Cros, organitzat per l’Ajuntament de Sant Cugat a través de l’OMET (Oficina Municipal d’Esports per a tothom), torna aquest mes de novembre al parc de la Pollancreda per celebrar la seva  23a edició.  La cursa recupera doncs el seu escenari habitual gràcies a la millora significativa de les dades epidemiològiques. Després de l’edició del curs passat (20-21), que va tenir lloc a diferents escoles, es podrà tornar a celebrar el Cros amb normalitat. Això sí, amb un format condicionat que inclou algunes novetats.

La més destacada és que la cursa es farà en dos dies consecutius, el dissabte 13 i el diumenge 14 de novembre, per esponjar a participants i públic i reduir interaccions.

El regidor d’Esports, Francesc Carol, durant la presentació del Cros

Un altre dels canvis organitzatius de la 23a edició és la celebració de la cursa per escoles. És a dir, les categories popular i juvenil tindran el seu propi horari i seran independentment de l’escola o club provinent però les categories cadet i inferiors s’organitzaran les curses per escoles i categories, d’aquesta forma s’evitarà barrejar participants de diferents centres.

Publicitat

Podeu consultar quina de les dues jornades competirà cada centre educatiu i/o club a http://www.omet.santcugat.cat/. L’horari definitiu de cada cursa s’establirà un cop finalitzat el procés d’inscripció i es publicarà a la pàgina web de l’OMET el dilluns dia 8 de novembre.

Cartell 23è Cros 2021

Per altra banda, el 23è Cros referma un any més el seu caràcter inclusiu i el compromís amb la reducció de la petjada ecològica, per aquest motiu s’elimina la butlleta d’inscripció, s’utilitzaran gots reutilitzables en tots els àmbits de l’esdeveniment i es reforçarà la senyalització de l’espai per a l’aparcament de bicicletes, entre altres mesures.

Pel que fa a l’entrega de premis, es farà el divendres 19 de novembre a partir de les 18.30 a la plaça Barcelona. 

Com altres edicions Televisió Sant Cugat farà un programa especial de  la 23a edició del Cros Ciutat de Sant Cugat.

Publicitat

.

.
.