El cost del nou equip de govern municipal és gairebé un 30% superior al de Junts Per Sant Cugat

20/11/2019 – REDACCIÓ /

Els sous de tots els membres del nou equip de govern municipal ascendeix a 670.549 euros, el que suposa un 28,52% més respecte les retribucions que es destinaven a pagar a l’anterior equip de govern. Això sí, el nou equip està integrat per 13 regidors d’ERC, PSC i la CUP, tres més que els deu egidors que formaven el de Junts per Sant Cugat.

Publicitat

Les retribucions totals han ascendit aquest mes perquè el ple va aprovar un canvi en el règim de dedicació de la Tinenta d’Alcalde de Cultura, Educació, Esports i Joventut, Esther Madrona, que pasa del 60% de dedicació al 100%.

Aldo Ciprian de Ciutadans va ser especialment crític amb aquest darrer canvi i va definit com a “descomunal” l’estructura del nou equip de govern. El seu grup va votar en contra i Junts per Sant Cugat es va abstenir.

L’alcaldessa de Sant Cugat té un sou anual brut d’uns 67.000, el que suposen 14 pagues de 4.832 euros. Els sis tinents d’alcalde tenen unes retribucions anuals brutes de gairebé 58.000 i els regidors prop de 48.000 €. Tot i això, aquests sous són inferiors als de l’equip de govern anterior. Mireia Ingla cobra un 15% menys com a regidora que Carmela Fortuny, els tinents d’alcalde un 15% menys i els regidors un 10.

Publicitat

Feu un comentari