El consum d’aigua a Sant Cugat cau en picat a les 20h, quan sortim al balcó per aplaudir

07/04/2020 – REDACCIÓ /

Un estudi publicat per la companyia que gestiona el subministrament d’aigua a Sant Cugat, Sorea, ha detallat que el consum d’aigua cau en picat a les 20h a Sant Cugat. Just és aquest moment quan els ciutadans surten als seus balcons per aplaudir la feina del personal sanitari i de seguretat durant la crisi del coronavirus.

Segons el gràfic de Sorea, uns minuts abans de les 20h el consum d’aigua és d’uns 230 l/s, a les 20h aquest cau a menys de 200 l/s i cap a les 20:15h augmenta fins als 230 l/s.

Publicitat

Font: Sorea

El consum d’aigua està garantit

A la vegada, la companyia ha informat que els serveis de subministrament i sanejament d’aigua estan plenament assegurats amb les mateixes garanties que abans de la crisi del coronavirus.

Sorea congela el pagament de les factures a autònoms i de les petites i mitjanes empreses

La companyia Sorea està impulsant un seguit d’accions per ajudar a la tresoreria i a la liquiditat dels autònoms i de les petites i mitjanes empreses. Una d’aquestes accions és la congelació del pagament de les factures de subministrament d’aigua emeses durant la vigència de l’estat d’alarma i el seu posterior finançament sense interessos un cop aquest finalitzi, i fins a un període de 6 mesos.

Publicitat


Feu un comentari