El conseller d’Interior Joan Ignasi Elena presideix la Junta Local de Seguretat de Sant Cugat

28/10/2021 – Redacció

El conseller d’Interior de la Generalitat, Joan Ignasi Elena, ha assistit a la darrera Junta Local de Seguretat de Sant Cugat. Aquest òrgan de gestió analitza les dades del sistema de seguretat ciutadana del municipi que està format per diferents cossos amb competència a Sant Cugat, com la Policia Local,  Mossos, Protecció Civil o l’Associació de Defensa Forestal.

El conseller Elena juntament amb l’alcaldessa Mireia Ingla i el regidor de Seguretat, Francesc Carol

Els representants d’aquests cossos van voler rebre a peu de l’ajuntament al conseller d’Interior que va presidir aquesta Junta Local de Seguretat Local, juntament amb l’alcaldessa Mireia Ingla.

Publicitat
Soler, Carol, Ingla i Elena

Pel que fa a les dades, el conseller Elena va explicar que les dades a la ciutat són bones en comparació amb altres municipis del voltant i que els robatoris en domicilis s’havien reduït un 66% des de 2018. Segons les forces de seguretat les xifres fan preveure que aquest serà el quart any consecutiu sense augment de robatoris a domicili a la ciutat. Segons les previsions, aquest 2021 acabarà amb 230 robatoris en domicilis a Sant Cugat. A més el conseller l’Interior va explicar que en dos anys s’han incorporat 15 agents dels Mossos d’Esquadra del municipi.
Publicitat