El Consell de Joves 12-17 debatrà sobre la salut mental i la sobirania alimentària

(09/11/2021 – Redacció)  

Des del dilluns 8 de novembre la ciutat té un Consell de Joves 12-17. Es tracta d’un òrgan consultiu, format actualment per 30 joves de centres educatius i entitats, s’ha fixat com a reptes debatre sobre la salut mental i la sobirania alimentària. La constitució del Consell, feta a la sala de plens de l’Ajuntament, ha estat presidida per l’alcaldessa de la ciutat, Mireia Ingla, que ha destacat la importància del consell i els reptes que suposa.

Publicitat

 

 

 

Publicitat

 

 

 

 

 

 

 

 

Aquest nou Consell de Joves té com a novetat un mandat de dos cursos, ja que fins ara era d’un, i a més engloba joves d’entre 12 i 17 anys. L’objectiu és reforçar i potenciar la participació de la ciutadania en la presa de decisions a la ciutat, en aquest cas dels adolescents. Un dels debats que s’ha escollit tractar és precisament la salut mental entre els joves.

El Consell de Joves té com a presidenta l’alcaldessa i els regidors de Joventut Marco Simarro i Alba Gordó són els vicepresidents. Jaume Medina de l’Àgora i Clàudia Marí de l’Europa són els vicepresidents tercers i quarts.

En aquest mandat del consell s’amplia també a membres designats per entitats o joves que en vulguin formar part a títol individual.