El concurs d’arrossos de Festa Major es trasllada al passeig Gaudí(18/05/2022 – Redacció)  

Ja comencem a saber detalls de la Festa Major de Sant Cugat, que se celebrarà del 28 de juny al 3 de juliol. La inscripció pel concurs d’arrossos començarà el dilluns 30 de maig i s’allargarà fins al 3 de juny. A banda de ser serà presencial, enguany també serà online i posteriorment es farà un sorteig.

El concurs d’Arrossos se celebrarà el 3 de juliol, a partir de les 9:30h. Tindrà una nova ubicació al passeig de Gaudí, mentre que el parc de l’Arborètum acollirà l’entrega de premis i el concert final. La participació és lliure i oberta a tothom.

Les inscripcions seran del 30 de maig al 3 de juny i es podran fer de forma presencial a l’Ateneu Santcugatenc (av. Gràcia, 16) de 9 h a 13:30 h i de 16 h a 19 h. Enguany, com a novetat, les inscripcions del concurs també es podran fer on line al web dels Amics dels Veterans i la Regalèssia (www.amicsveteransilaregalessia.com) des de les 8 h del 30 de maig fins les 24 h del 3 de juny.

El nombre màxim de paelles participants serà de 225 i en cas de superar aquest número, el 6 de juny es procedirà a fer un sorteig entre totes les inscripcions rebudes. Finalitzat el sorteig s’enviarà un correu amb instruccions als participants, que hauran d’abonar 1 € per persona inscrita i 10 € per paella a mode d’inscripció, import que anirà destinat a Càritas Sant Cugat.

La Festa Major començarà dimarts 28 de juny amb el seguici d’inici de festa i tot seguit el pregó. L’endemà, dimecres 29 i, per tant, Sant Pere, es realitzarà el seguici i al vespre el tradicional ball ‘Paga-li Joan’. El cap de setmana seran els dies forts i el diumenge hi haurà el concurs d’arrossos.

Trobareu el programa d’activitats complet de Festa Major al Sant Cugat Magazine de juny.