El concert solidari del Rotary Club Sant Cugat recapta uns 9.000 euros per la lluita contra el Parkinson01/03/2020 – REDACCIÓ /

 

Aquest dijous el Teatre-Auditori de Sant Cugat va ser l’escenari de la tretzena edició del concert “Música per a la solidaritat”, organitzat pel Rotary Club Sant Cugat. Un concert que va recaptar uns 9.000 euros per la Fundació Rotària i l’Associació Catalana per al Parkinson de Sant Cugat. 

Les delegades i secretàries de l’Associació Catalana per al Parkinson de Sant Cugat, Mercè Buscallà i Mercè Carbonell van explicar que aquests diners són una gran ajuda per a cobrir totes les despeses de l’entitat.

Un concert solidari que va protagonitzar Los Aurora, grup del cantaor flamenc Pere Martínez, i l’Orquestra Fusió Sant Cugat que forma part del Projecte Educatiu de Centre de l’escola de Música i Dansa Fusió.

Publicitat

Taula Tercer Sector


concert-solidari-parkinson
Fotografia del @tallerdemusics del concert del passat dijous

La presidenta del Rotary Club Sant Cugat,  Montse Moral, es va mostrar animada per repetir el concert l’any que ve.

El concert d’enguany destinarà el 10% dels 9.000 euros recaptats a la Fundació Rotària del Rotary Club Internacional i el 90% de la taquilla a l’Associació Catalana per al Parkinson de Sant Cugat.

Deixa un comentari