El CMSC fa entrega dels premis de la 62a Marxa Infantil

(08/11/2021 – Redacció)  

El Club Muntanyenc Sant Cugat ha repartit els premis d’aquesta edició de la Marxa Infantil en un gran acte que va agrupar a centenars d’infants a la plaça de Pep Ventura. El president del club, Silvano Bendinelli, va fer palès la dificultat que va suposar tornar a organitzar aquesta prova i el seu desig de la recuperació de la Marxa ajudi a normalitzar l’escenari post-covid. Un desig al qual també es va afegir el regidor d’Esports de l’Ajuntament, Francesc Carol.

Publicitat

 

 

 

Publicitat

 

 

 

 

 

 

 

 

A l’acte d’entrega es van entregar trofeus a les 75 primeres parelles classificades, començant pels guanyadors d’aquesta 65a edició, en Roger Pacheco i la Laia Campos.

També es van entregar 5 premis especials, entre ells a la posició número 35 en representació del 35è aniversari de la fundació de Televisió Sant Cugat. Un premi que va entregar el director i fundador d’aquest mitjà de comunicació, Roman Ventura. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Un altre guardó especial va ser el nou premi ECOVERD, constituït pel Rotary Club Sant Cugat, que vol reconèixer les actituds ecològiques i de reciclatge dels participants i que va recaure a la parella 572, formada per Ana Alonso i Blanca Aniceto.