Promo banner TVSC

El Club Muntanyenc, pregoner de la Festa Major 201906/06/2019 – REDACCIÓ /

El Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) serà el pregoner de la Festa Major 2019, que se celebrarà del  27 al 30 de juny del 2019. El CMSC és una entitat d’origen muntanyenc que aquest any celebra el 75è aniversari.

ClubMuntanyenc-FestaMajor

Foto de l’ajuntament del dia de l’estrena de la nova seu

Ofereix un gran ventall d’activitats de caràcter cultural, esportiu i pedagògic, amb l’única ambició de fomentar la cohesió popular, l’ecologisme i l’amor per la muntanya i el medi natural. El CMSC el formem quasi dos mil socis i sòcies, que organitzen la majoria d’activitats de forma voluntària, amb el reforç d’un equip de tècnics que ajuden en la tasca administrativa i especialitzada del club.

Publicitat

Dental Valles Banner


El principal actiu de l’entitat és l’equip humà. Esport, formació, serveis, vida associativa, lleure i cultura; la seva acció comunitària es dóna a través de les seccions de l’entitat, que promouen i presten voluntàriament el seu temps per organitzar i dinamitzar els projectes, les activitats i la vida social del club, amb voluntat de servei i de compromís amb la nostra societat.

Al llarg dels seus 75 anys d’història, el Club ha crescut conjuntament amb Sant Cugat, esdevenint una institució central i històrica dins la vida associativa i popular santcugatenca. Algunes de les activitats més emblemàtiques, com la Marxa Infantil de Regularitat, han acabat representant un símbol del poble que ha marcat a moltes generacions de conciutadans i conciutadanes.

L’alcaldessa en funcions, Carmela Fortuny, ha volgut destacar el vessant transversal de l‘entitat i els “valors de respecte per l’entorn, la cura de la natura i la voluntat de cohesió que caracteritzen el Club Muntanyenc. Un model d’èxit”, ha subratllat Fortuny, “no és usual que una entitat arribi a celebrar 75 anys”.

Tots aquests motius han fet que el Club Muntanyenc sigui l’entitat escollida per donar el tret de sortida als quatre dies de Festa Major que com cada any ompliran de d’alegria els carrers i les places de la ciutat.

Deixa un comentari