El Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat s’incorpora a SantCugatCreix

(24/03/2022 – Redacció)  

El Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat s’ha incorporat a SantCugatCreix. Es tracta del 6è club de la ciutat que s’incorpora a aquesta associació que té com a un dels seus objectius principals ajudar-los perquè disposin d’un sistema formatiu d’estructura global des de l’escola d’iniciació fins a les categories adultes.

Acte de presentació de la incorporació del Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat

El Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat és un club de referència a Catalunya amb més de 500 gimnastes i 7 escoles a Sant Cugat, Rubí, Bellaterra i Barcelona.

Publicitat

Entre els èxits més destacats en el seu palmarès en gimnàstica rítmica el club compta amb dues 3es posicions en el Campionat d’Espanya Absolut de Conjunts i una 2a posició en el Campionat d’Espanya de Base en categoria infantil. Mentre que en disciplina d’estètica de grup, l’entitat ha aconseguit diferents podis en campionats del Món, d’Europa i d’Espanya de les categories sènior, júnior, infantil i aleví.

El Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat és el darrer club en incorporar-se a l’associació SantCugatCreix, fundada fa 6 anys pel Patí Hoquei Club Sant Cugat, el Club Voleibol Sant Cugat i el Club de Rugby Sant Cugat. El Junior FC i el Club Handbol Sant Cugat es van adherir a l’associació esportiva el 2015 i el 2020 respectivament.

Publicitat