El Club d’Escacs Sant Cugat puja al podi al Campionat de Catalunya per equips a la categoria sub-08

(07/11/2021 – Redacció)

L’equip del Club d’Escacs Sant Cugat format per Anton Puigneró, Nicolas Garcia i Janek Konieczny va aconseguir una meritòria 3era posició en el Campionat de Catalunya sub08 per equips. El campionat es va disputar el passat cap de setmana a Santa Susanna i reunia els millors equips de Catalunya de cada categoria. El CE Sant Cugat va estar tot el torneig a les posicions capdaventeres, aconseguint mig punt a l’última ronda i contra el subcampió, l’Amposta, que li va assegurar la 3era plaça. La primera posició va ser per l’Ateneu Colón, de Barcelona, imbatut durant tot el torneig.

Anton Puigneró, Nicolas Garcia i Janek Konieczny

Va ser un Campionat molt disputat, en el que el podi final no es va decidir fins a l’última ronda del torneig. Gràcies als 4 punts de Nicolas Garcia, als 3 punts de Janek Konieczny i als 3.5 d’Anton Puigneró, el CE Sant Cugat va poder sumar 10.5 punts que li donaven la 3era posició. 

Publicitat
Campionat de Catalunya sub08 per equips

Els santcugatencs van necessitar jugar partides d’escacs de quasi 2 hores i amb molt patiment van aconseguir firmar unes taules a l’última ronda que els permetia aconseguir el podi.

 

 

Publicitat