El CAP de Valldoreix tanca i pediatria es trasllada a Can Mates

30/03/2020 – REDACCIÓ /

L’Ajuntament ha informat dels nous canvis que s’han produït en els CAP de la ciutat. Per tant, la gestió sanitària a la ciutat quedarà a partir de demà 31 de març de la següent manera: 

  • El CAP de Valldoreix tanca.
  • El CAP de Sant Cugat, situat al carrer de la Mina, continua sent el centre referent i s’ocupa dels casos relacionats amb el coronavirus. Compta amb 4 metges de patologia respiratòria en franja de matí i 4 metges en franja de tarda. A més, tant al matí com a la tarda disposa de 3 metges que atenen patologies no respiratòries. També concentra l’activitat relativa a la Unitat Funcional de Crònics (UFC), els Equips d’Atenció Residencial (EAR), el Programa d’Atenció Domiciliària i Equips de Suport (PADES) així com la Unitat d’Atenció Domiciliària Covid i l’Atenció continuada amb radiologia i SINTROM.
  • El CAP de Can Mates atén les patologies de pediatria, Salut Mental, Atenció a la salut sexual i reproductiva (ASSIR) i telemedicina de tot el territori (tràmits i seguiment telefònic).

El passat 24 de març es va anunciar que les consultes pediàtriques, quedaven centralitzades únicament al CAP Valldoreix però des d’avui es traslladen a Can Mates.

Feu un comentari